Cotlet fraged de porc cu cartofi

de ela in Porc, 15 Dec 2010 | 10184 vizualizari

 

rapid si bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged de porc cu cartofi:

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.

Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.

Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.

Se serveste cu salata sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:23

ela 1

15.12.2017, 21:50

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

ela 1

15.12.2017, 21:51

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jambon la cuptor